Docenten

Henri De Boer

Henri De Boer

Gediplomeerd Slagwerkdocent

Mijn naam is Henri de Boer en ik woon in Drogeham. Als allround, enthousiast en gedreven drum- en slagwerkdocent ben ik verbonden aan Kunstencoo in Oosterwolde en Drumschool Drachten.
Na mijn conservatorium opleiding heb ik als freelance musicus 15 jaar gespeeld bij diverse professionele orkesten zoals het Nederlands Symfonie Orkest, Gelders Orkest en het Noord Nederlands Orkest. Op dit moment ligt de focus bij het lesgeven en ben ik actief als workshopleider.

Bij Drumschool Drachten kun je terecht voor alle lessen op slagwerkgebied. Heb je zin om mee te spelen met je favoriete band of wil je leren om te spelen in een orkest of een slagwerkgroep, alles is mogelijk.

Op elk niveau probeer ik samen met jou het beste eruit te halen, zodat jij alleen of met anderen muziek kunt maken. Je kunt zowel individueel als in groepsverband les krijgen en er is zelfs de mogelijkheid om in een slagwerkgroep te spelen….. samen muziek maken is namelijk niet alleen erg leuk, maar ook ontzettend leerzaam en je krijgt er gegarandeerd nieuwe vrienden bij!

Jelmer

"Je krijgt precies wat je nodig hebt!"

Jelmer Braaksma

Lees meer

Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden