Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden
Testimonials

Ruben Bruinsma

Ruben Bruinsma

Leerlingen en oud leerlingen aan het woord:

Wat vond/vind je van de lessen?

Het is al een tijdje geleden inmiddels dat ik les kreeg, maar ik heb er veel goede herinneringen aan. Ik vond het aanbod altijd erg breed. Ik wilde al snel veel verschillende stijlen leren spelen zoals jazz, latin-jazz etc. Hierdoor heb ik alle mogelijkheden gekregen om mezelf te ontwinkelen en ben ik de drummer geworden die ik wilde zijn.

Wat is je het meest bij gebleven?

Wat mij het meest bijgebleven is, de erg leerzame lessen en ook het gezellige ervan. 1 keer in de week naar drumles was niet alleen groeien in het drummen maar ook lekker gezellig zijn met andere drummers, uitwisselen van kennis en lekker drumpraat. Onderschat dat niet! Ook dat is zeer belangrijk om je te vormen.

Wat doe je nu op muzikaal gebied, ben je nog steeds aan het drummen?

Ik ben nog altijd fanatiek aan het drummen. Momenteel ben ik de drummer van SERA waarmee we al enkel te gekke optredens hebben gehad zoals bijvoorbeeld 2 keer bij Giel Beelen in de ochtendshow op 3FM, festival mundial en de dutch YouTube gathering. Binnenkort duiken we de studio in om druk aan de slag te gaan met het maken van nieuwe nummers. Ook buiten de band ben ik actief bezig en wordt ik gevraagd om te spelen op bruiloften of om workshops te geven. Ik kan met eerlijkheid zeggen dat zonder mijn leraar Henri de Boer ik nooit zo kon groeien in mijn drummen en dus veel dingen nooit had bereikt.

Uitwisselen van kennis en lekker drumpraat!

Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden