Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden
Testimonials

Roland Westra

Roland Westra

Wat vond/vind je van de lessen

Ik vond de lessen altijd leuk en gezellig maar heb vooral veel geleerd. Je was een strenge maar rechtvaardige docent de mij op z'n tijd een goede schop onder mijn kont gaf. Toen ik had besloten naar het conservatorium te willen werden de lessen nog wat scherper. Ook heb je mij en mijn mede leerlingen in die tijd veel gedrild op het op tijd komen en je spul voor elkaar hebben, hier heb ik tot op de dag van vandaag profijt van.

Wat is je het meest bijgebleven?

Wat mij het meest is bij gebleven is de sfeer die we hadden op de muziekschool. We hadden een leuke club slagwerkers en vrienden. Dit kwam mede doordat jij veel organiseerde binnen de muziekschool. Doordat wij bij de slagwerkgroep altijd veel lol hadden stimuleerden we elkaar om bezig te zijn met muziek.

Wat doe je nu op muzikaal gebied,ben je nog steeds aan het drummen/spelen?

Momenteel ben ik aan het afstuderen aan het conservatorium. Ik sta aan het begin van mijn carriere. Ik speel in verschillende bands en doe hier en daar studio werk. Ook geef ik les. Bij het lesgeven denk ik vaak terug aan mijn eigen tijd op de muziekschool. Dus tot op de dag van vandaag heb ik veel voordeel van het feit dat ik vroeger goed les heb gehad!

Tot op de dag van vandaag heb ik veel voordeel van het feit dat ik vroeger goed les heb gehad!

Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden