Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden
Testimonials

Gerben Jongsma

Gerben Jongsma

Vanaf mijn zevende tot mijn zestiende heb ik les gevolgd bij Henri en als ik terugkijk op de lessen ben ik erg blij dat ik les van hem heb gehad.

Wat vond je van de lessen?

Henri wist wat ik nodig had om mij te motiveren en om steeds beter te worden in het bespelen van slagwerk. Hij heeft mij klaargestoomd voor de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam, en dat op een kwalitatief goede en gezellige manier! Henri heeft er mede voor gezorgd dat ik zo gek ben geworden op slagwerk.

Wat is je het meeste bijgebleven?

Op een gegeven moment heeft Henri bedacht om mij samen met Boudewijn Benjamins in een duo te plaatsen. Hij heeft ons geweldig gecoacht voor o.a. verschillende deelnames aan het Prinses Christina Concours en andere concerten. Zijn lessen zijn een perfecte combinatie van hard werken en dubbel liggen van het lachen!

Wat doe je momenteel op muzikaal gebied?

In september 2022 begin ik aan mijn derde jaar Klassiek Slagwerk aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast het spelen in orkesten en ensembles geef ik les in muziektheorie en marimba en componeer ik voor slagwerk en andere instrumenten. Op een stevige basis kun je bouwen en ik ben dankbaar dat ik deze basis heb geleerd van Henri!

De lessen zijn een perfecte combinatie van hard werken en dubbel liggen van het lachen!

Meld je nu aan!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie aanmelden